Getuigenissen mindfulness - Mindful Me

Particuliere deelnemers aan het woord

Hans M. volgende ter opfrissing voor een tweede keer een basistraining mindfulness.

"In mijn boeken 'Milde zorg' en 'Depressief. Goede zorg voor kwetsbare mensen.' schrijf ik regelmatig hoezeer ik mindfulness en meditatie als grootste geschenken in mijn leven mocht ervaren. Mindful leven en regelmatig mediteren helpt me om mijn kwetsbaarheid voor depressie onder controle te houden en herval te voorkomen. Het 8-wekenprogramma dat ik recent herhaalde bij trainster Mieke Van Hecke was inspirerend en verrijkend. Mildheid en aandachtig in het hier en nu leven, typeren de deskundige training door Mieke. Ik raad iedereen dit programma aan."

Liesbeth over haar ervaring bij het volgen van een basistraining mindfulness.

"Dag An, ik ga de sessies best missen…  Ik heb er echt zoveel aan gehad. Bijna niet te geloven hoe je dit ook daadwerkelijk kan toepassen in je dagelijkse leven, na toch maar ‘slechts’ een paar weken oefenen. Deze ochtend moeilijk gesprek moeten voeren met ouders en ik schrok van mezelf wat een impact mijn gedrag/houding heeft op het gedrag van anderen. ‘Wees mild’ leek mij in het begin van de cursus een detail, blijkt nu een niet te onderschatten positieve factor. En een glimlach schenken opent zovele deuren.... Ik ben er nu volledig van overtuigd dat mindfulness helpt. Bedankt!"

Lieselot over de persoonlijke impact door het volgen van een basistraining mindfulness.

“Je leert jezelf kennen. Het wordt duidelijk welke waarden belangrijk zijn en hoe deze eventueel tekort gedaan worden in jouw leven. Het heeft er voor mij voor gezorgd dat beslissingen sneller genomen worden. Door het zeer praktische luik van de training kan je de oefeningen ook gedurende de dag gebruiken om de rust terug te vinden wanneer je deze even kwijt bent. Een absolute aanrader!”

Jouw getuigenis op onze site?

Ook jouw getuigenis kan voor anderen nuttig zijn of hen net het duwtje in de rug geven om een training te volgen. Stuur ons je ervaring en we publiceren deze anoniem op onze site.