foto:
Volledige naam:
Nathalie Tverdy
geboortejaar:
1969
huidige job:

Sinds 2017 koos Nathalie voor een carrièreswitch. Ze gaat nu voltijds voor haar passie: trainen en coachen.

eerdere werkervaring:

Nathalie is tweetalig en master in Toegepaste Economische Wetenschappen met specialisatie Marketing. Zij werkte verschillende jaren als marketingverantwoordelijke in bedrijven met heel uiteenlopende consumentenproducten zoals homeopathie (Unda), chocolade (Neuhaus), afslankmethode (Weight Watchers), wellness (Aqua Heaven). De laatste jaren is zij vooral actief geweest als rechterhand van de zaakvoeders van 2 kleine ondernemingen en als mindfulnesstrainer voor Mindful Me

studies:

Zij volgde een opleiding Mindfulness coach (postgraduaat) aan de Arteveldehogeschool Gent (2012-2014)
Nathalie volgt bovendien ook een opleiding tot Life Coaching bij CTI via Schouten&Nelissen, Amsterdam (2016-2017)
Stress & burn-outcoaching en Loopbaanbegeleiding bij YourCoach in Gent (2018-2019)

achtergrond:

In 2012 kwam ze in contact met Mindfulness en voelde ze snel aan dat het een antwoord verschafte aan haar vraag naar « de zin van haar leven ». Een mindfulnessretraite in het klooster van Thich Nhat Hanh in Plum Village was ook een eyeopener op gebied van automatische reacties en hoe je anders kan omgaan met stressrijke ervaringen.

visie op mindfulness:

Ze heeft het gevoel dat ze, nu, meer met zichzelf leeft waar vroeger veel buiten haar om gebeurde. Als ze mindful aanwezig is in het huidig moment is het alsof de wereld open gaat, alsof ze meer ruimte heeft, alsof ze de dingen in een bredere context ziet en ook anders gaat ervaren en beleven.

Mindfulness laat haar toe bewust te worden van vele dingen waar ze anders gewoon naast liep. Het maakt haar leven completer en rijker. Ze voelt de dingen beter en anders aan. Ook de manier van omgaan met anderen veranderde gelijk (minder oordelen, meer acceptie & compassie).

doel van trainingen geven:

Nathalie wil aan de mensen de kneepjes van het vak meegeven. Hen aanleveren om in het huidige moment te leven, zonder te oordelen en hen toe te staan om de effecten te voelen dat Mindfulness met zich meebrengt.

talen:
  • Nederlands
  • Frans