Thema Retreat | De kracht van zijn met Els Mertens & met Patrick Sevenans

27-03-2025–30-03-2025 , Burgh-Haamstede (NL)

De kracht van zijn

Tijdens deze week kom je dicht bij jezelf. Je gaat op reis naar binnen, jezelf voelen, herbronnen en verbinden met je eigen krachtbron.

Vertraag

We werken met trage, zachte, helende bewegingen aan lichaamsbewustzijn. En via geleide meditatie kom je tot jezelf.

Verdiep

Je zintuigen spitsen zich toe op jezelf en zo ga je op ontdekking in jezelf, als een hernieuwde kennismaking met wie je diep vanbinnen bent.

Verstil

In deze diepe verbinding met jezelf geef je je zelfhelend vermogen de ruimte om je te herbronnen en verbind je je met je eigen krachtbron. Ervaar het vertragen, verdiepen en verstillen met onze Qigong- en mindfulnessexperts, Patrick Sevenans en Els Mertens.

Voor iedereen die er behoefte aan heeft. We vragen dat je over voldoende fysieke en mentale zelfredzaamheid en voldoende energie beschikt om zelfstandig en in groep deel te kunnen nemen. Twijfel je, overleg met ons.

Getuigenis van een een deelnemer:

"Wat een traject, deze retraite! En wat een fijne lesgevers en plek... Zoveel gebeurd en teruggevonden op deze paar dagen. Bijzonder. Ik ben precies lang op reis geweest, naar het middelpunt van mezelf. En vandaag was het inderdaad een boeiende eerste dag terug in de wereld... Met een interne barometer voel ik nu veel beter hoe het mijn energie gesteld is. " - Dierdre

Praktische info

Praktisch

Van 27/03/2025 (voor avondmaal) tot 30/03/2025 (na lunch)

489 euro (éénpersoonskamer) – 369 euro (bed op tweepersoonskamer)
Inclusief maaltijden, bed- en badlinnen, gebruik sauna (op vaste momenten), de vaste Land aan Zee activiteiten (yoga, natuur, sauna, bewegen, meditatie, community)  en de sessies van Els en Patrick die maximum 3u per dag duren. 

Inschrijven via Land aan Zee

Klik hier voor het inschrijvingsformulier

Hulp nodig? Contacteer Land aan Zee! Je vindt hier de contactgegevens.

Begeleiders

Els Mertens

Ik verdiepte me de afgelopen 15 jaar gaandeweg in Oosterse filosofie, meditatie, Qigong, Chinese geneeskunde en sjamanisme. Inspiratie vanuit deze verschillende invalshoeken zit dan ook vervlochten in mijn vorm van Qigong. De verbinding met je Qi, je levensenergie, en deze voelen stromen, geeft me een krachtig gevoel van zijn. En dit geef ik in m’n lessen bij Connect & Flow en Oost West Centrum met veel enthousiasme door aan anderen. Als lesgever neem ik mensen mee in een ervaring, help hen op weg om te voelen, contact te maken met zichzelf en ondersteun ik hen in het vinden van een goed lichamelijk en mentaal welzijn.

Patrick Sevenans

Ik ben van kindsbeen af begeesterd door onderwijs. Als lesgever word ik erg gewaardeerd om mijn down-to-earth stijl. Sinds 2009 verzorg ik met onnoemelijk veel plezier mindfulnesstrainingen voor o.a. het Belgische trainingsbureau Mindful Me en het Oost West Centrum. Samen met Els volgde ik een opleiding tot Qigong expert. Daar merkten we dat er een klik was. Het is me een genoegen deze dagen samen met Els te mogen begeleiden. Ik staat garant voor het deel mindful living in deze oprecht warmhartige samenwerking.

 

Van Harte welkom namens ons allebei.
We hebben er onuitsprekelijk veel in in.