Op donderdag samen mediteren (online) met Patrick Sevenans

07-07-2022

Dit evenement herhaald zich elke 1. week tot 14-07-2022.

Wil jij deze zomer:

  • met regelmaat of zo af en toe samen met anderen online mediteren,
  • laagdrempelig,
  • begeleid,
  • je mindfulnessskills opfrissen,
  • eventueel uitwisselen met anderen,
  • vragen stellen?

Je bent van harte welkom om onder begeleiding van Patrick vanaf donderdagavond 7 juli aan te sluiten via zoom. Hij begeleidt vanaf dan wekelijks een mindfulnessmeditatie en biedt (voor wie wil) de mogelijk tot uitwisselen en vragen stellen. 

Lees meer over deze sessies

Patrick biedt in deze onlinesessies de mogelijkheid om samen, gedurende de zomermaanden, op een vast tijdstip, wekelijks te mediteren. Je hoeft niet elke week deel te nemen. Je komt wanneer en zo vaak als je wilt en kunt je aanmelden tot een uur voor aanvang van elke sessie.

De sessie duurt 30 of 60 minuten, al naargelang jouw behoefte en is als volgt opgedeeld:

Deel 1: korte intro, waarna we een kleine dertig minuten samen, begeleid mediteren vanuit een mindfulnesscontext.

Deel 2: pauze van vijf minuten waarbij je even de benen kunt strekken en de sessie kunt verlaten als je geen behoefte hebt aan deel drie en vier.

Deel 3: tien minuten per twee in een breakout room waarin je uit kunt wisselen over de oefening en/of over jouw meditatiepraktijk.

Deel 4: vijftien minuten om plenair te delen, vragen te stellen en eventueel nog een korte afsluitende oefening te doen samen.

De sessies worden aangeboden tegen vrije bijdrage. Na inschrijving ontvang je de link naar de sessie en een het rekeningnummer waarop je die bijdrage kunt overmaken. De uitnodiging is om dit vanuit je hart te doen, even te pauzeren en op te merken hoeveel de sessie voor jou waard is geweest. Dat kan van keer tot keer anders voor je zijn en dat is prima. Deze uitnodiging is een oefening in vrijgevigheid, wat binnen de oude tradities vaak gezien wordt als een van de belangrijkste en meest waardevolle hartskwaliteiten om te cultiveren. We nodigen je er graag toe uit ermee te experimenteren.

Mocht je vragen hebben over dit aanbod, aarzel niet Patrick te mailen op patrick@mindfulme.be. Hij beantwoordt je vragen met plezier!

De sessies zijn toegankelijk voor mensen die bekend zijn met mindfulness, maar ook voor wie kennis zou willen maken en nog nooit eerder gemediteerd heeft. De oefeningen worden tijdens deze periode laagdrempelig gehouden, waardoor ze voor vrijwel iedereen haalbaar zullen zijn. Als je nog nooit eerder gemediteerd hebt en kennis wilt maken is het fijn als je dit bij de aanmelding even meldt.

Praktische info

Wanneer
Vanaf 7 juli elke donderdagavond in juli en augustus van 20.00 - 21.00 uur.

Waar
Online via Zoom.
Zoomlink ontvang je na inschrijving.

Programma
20.00 - 20.30: begeleide meditatie
20.30 - 21.00: mogelijkheid tot uitwillen en vragen stellen (optioneel)

Doelgroep 
Iedereen.

Prijs
Vrije bijdrage, op rekeningnummer in bevestigingsmail.

Praktisch
Rustige ruimte waar je bij voorkeur niet gestoord kunt worden met zit- of ligmogelijkheid, afhankelijk van je behoefte op het moment van de sessie.