Milder voor jezelf via meditatie in Gent met Bert Caekelbergh

28-05-2020–25-06-2020

Wil je leren milder zijn voor jezelf en kijken met een zachte blik? 

Wil je je ervaring met meditatie verdiepen?

Vaak zijn we streng voor onszelf. Hebben we een oordelende en kritische stem. Ongewild kan deze stem zich laten zien in de meditatiepraktijk (ik doe het niet goed genoeg) of we gaan onszelf veel druk opleggen in de meditatie (goed je best doen, streven).

Doorheen drie praktische sessies zal Bert ons meenemen in het omgaan met die interne criticus. Hij is een meester in het speels houden van de meditatiepraktijk en zal ons doorheen verschillende oefeningen laten ervaren dat een goede concentratie kan bekomen worden zonder inspanning (ontspanning in inspanning).

De sessies zijn opgebouwd met meditatie, teaching en sharing. Doorheen het parcours komen de volgende oefeningen o.a. aan bod : ademfocus, telmeditatie, meditatie met een mala, geluidsmeditatie met klankschalen...

Voor wie

Mensen die ervaring hebben met meditatie en wensen te verdiepen.

Over Bert

Bert Caekelbergh is reeds meer dan dertig jaar actief als theater-maker en beeldend kunstenaar. Hij gaf o.a. les aan het Koninklijk Muziekconservatorium Hogeschool Antwerpen (thans Artesishogeschool) en de academies van Antwerpen-Borgerhout en het Noordlimburgs instituut voor kunstonderwijs.

Zijn spirituele leven begon in 1980 met Rajayoga en Vedanta (Rama Saenen). Hij mediteerde vervolgens 12 jaar in de Soto Zendojo Antwerpen (Paul Eibinger). Sinds 2007 is hij verbonden aan Ehipassiko. In april 2010 richtte hij samen met enkele sanghaleden Ehipassiko-Mechelen op waar hij de meditaties begeleidt.

 

We raden je aan om volgende info door te lezen, alvorens je aan te melden.

  • Voor jou belangrijke juridische informatie kan je hier raadplegen.
  • Onze annuleringsvoorwaarden vind je hier

Praktische info

Wanneer
3 sessies op donderdagavond van 19.00 uur tot 21.30 uur
28 mei, 11 en 25 juni 2020

Waar
De Punt, Kerkstraat 108, 9050 Gent

Prijs
Voor deze training betaal je € 145 (3 sessies). 

Meebrengen
Matje, dekentje, kussentje + makkelijke kledij

Maximum 20 deelnemers

Corona-maatregelen
We houden rekening met alle veiligheidsmaatregelen (o.a. voldoende afstand).
Er is een zaal voorzien van 100 m2.DEZE TRAINING IS VOLZET.

Inschrijven kan wel nog op de wachtlijst via onderstaand formulier.


Uiterste inschrijvingsdatum : 28/05/2020

Inschrijvingsformulier

Persoonsgegevens
Opmerkingen
Ben je werkzaam bij een bedrijf dat subsidies kan aanvragen via de KMO-Portefeuille?
Dien je aanvraag zo snel mogelijk in met het bedrag exclusief 21% btw. (vb. € 299 (excl. btw) voor een basistraining). Kies bij de volgende stap van je inschrijving zeker voor 'betalen via overschrijving'. Ons registratienummer is DV.0213889. Raadpleeg hier de handleiding om je aanvraag in te dienen.

Wens je een factuur te ontvangen?
Geef tijdens je inschrijving in het veld 'opmerkingen' je facturatiegegevens en btw-nummer in. Wij bezorgen je binnen de week na je inschrijving een factuur. Voor een basistraining is dit €299 excl. btw (21%). Particuliere deelnemers zonder factuur zijn vrijgesteld van btw.