Gratis online Mindfulnessintroductie met Patrick Sevenans

18-06-2023 , Online

Stress, angst, slapeloosheid, piekeren, onzekerheid, verveling, boosheid... Ze zijn ons allemaal bekend. Je kan deze geestestoestanden niet zomaar uitzetten. Wat wel een mogelijkheid is, is een andere manier van bejegenen. Eentje die verzacht, verandert, deugd doet, inzicht geeft, kalmeert etc.

 
Mindfulness biedt je een set vaardigheden om rust, stabiliteit en ontspanning te installeren. Het is een wetenschappelijk onderbouwde mentale training die al meer dan 44 jaar wereldwijd gegeven wordt in onnoemelijk veel contexten. Universiteiten, gevangenissen, ziekenhuizen, hogescholen, het bedrijfsleven maken graag gebruik van deze oosterse tradities en westerse psychologie geïnspireerde vaardigheden. Onderzoek wijst op een sterk positief effect op je welbevinden. Je kunt het vergelijken met sporten, maar dan 'een sportschool voor de geest'.
 

Op woensdagavond 5 juli gaat er een live training in Antwerpen van start o.b.v. Patrick Sevenans, ervaren en gepassioneerd mindfulnesstrainer.


Ben je niet zeker of mindfulness iets is voor jou? In deze gratis online infosessie van 1 uur maak je kennis met Patrick en met de smaak van mindfulness. Zo kan je hiervan proeven en ontdekken of een mindfulnesstraining iets voor jou kan zijn.

Inschrijven voor deze infosessie kan je rechtstreeks bij Patrick via patrick@mindfulme.be

V O E L  J E  U I T G E N O D I G D !

Praktische info

Wanneer
Zondagavond 18 juni  van 20.00 - 21.00 uur.

Waar
Online via zoom. Link volgt na inschrijving. 

Inschrijven
Mail naar patrick@mindfulme.be om je aan te melden.


Prijs
Gratis

Zorgen voor
Rustige, comfortabele plek waar je niet gestoord kunt worden.
Goede internetverbinding. Technische details volgen in de bevestigingsmail.